Α. Τσίπρας και οι εκλογές 2015


Δημoσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Σεπ 2015 στις 00:07

Υπάρχουν κάποια γεγονότα που συνδέονται με τις εκλογές 2015 που δεν έχουν προσεχθεί και όμως αποτελούν σπάνιες ενδείξεις, οιωνούς και σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίες συμπτώσεις. Σε δύο σειρές από γεγονότα θα αναφερθούμε εδώ και έχουν να κάνουν με τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις όπου εξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ και ουσιαστικά ο Α. Τσίπρας, αυτή της 25ης Ιανουαρίου 2015 και στις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Να πω εδώ ότι το δημοψήφισμα δεν εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με τις βουλευτικές εκλογές από άποψη γεγονότων αλλά και αποτελέσματος. Συνολικά εφέτος (2015) έγιναν τρεις εκλογικές διαδικασίες από τις οποίες οι δύο έχουν ενδιαφέροντα συνοδά γεγονότα–«συμπτώσεις».

Ενώ το δημοψήφισμα, που κατά τη γνώμη μας εξέφραζε πηγαία τον Ελληνικό λαό, δεν έχει παρόμοια γεγονότα. Υπάρχει βέβαια το σημαντικότατο γεγονός, ότι την επομένη του δημοψηφίσματος το ΟΧΙ κατά κοινή ομολογία έγινε ΝΑΙ. Αλλά ας προχωρήσουμε στα γεγονότα που εδώ παρατηρούμε.

Η ορκωμοσία Α. Τσίπρα και το αεροπορικό ατύχημα

Την 26η Ιανουαρίου 2015 και περίπου στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) ξεκίνησε η ορκωμοσία του Τσίπρα ως Πρωθυπουργού. Η ορκωμοσία της κυβέρνησης έγινε στις 27 Ιανουαρίου.

Την ώρα που γινόταν η τελετή ορκωμοσίας του Τσίπρα, και ακριβώς στις 16:15 (ώρα Ελλάδας), στο αεροδρόμιο Los Llanos της πόλης Αλμπαθέτε της Ισπανίας, κατά την διάρκεια ασκήσεων του ΝΑΤΟ, ένα Ελληνικό μαχητικό αεροπλάνο F-16D αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την στιγμή της απογείωσης του και έπεσε επάνω σε γαλλικά και ιταλικά μαχητικά που βρίσκονταν σταθμευμένα στην άκρη του αεροδιαδρόμου.

Σκοτώθηκαν οι δύο Έλληνες πιλότοι και μαζί τους σκοτώθηκαν εννέα Γάλλοι (τρεις πιλότοι, ένας πλοηγός και πέντε μηχανικοί), ενώ τραυματίστηκαν 21 άτομα Γάλλοι και Ιταλοί. Τα αεροπλάνα που συνολικά καταστράφηκαν ήταν 6: 1 Ελληνικό, 2 Ιταλικά και 3 Γαλλικά.

Τριήμερο στρατιωτικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις κήρυξε ο Ν. Δένδιας, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα. Να παρατηρήσουμε ότι το συμβάν έγινε στις 15:15 (ώρα Αλμπαθέτε). Το 15 μας δίνει αναγωγή σε 6 ως: 1+5=6. Έτσι έχουμε 6 για την ώρα, 6 για τα λεπτά και 6 τα αεροπλάνα που καταστράφηκαν. Σύνολο 666! Τυχαία συμβάντα!

Σε αυτό το σημείο ας συγκρατήσουμε το ότι στις διαπραγματεύσεις που διαδίδει ότι έκανε ο Τσίπρας (αν και από τα αποτελέσματα δεν βλέπουμε να έγιναν διαπραγματεύσεις αλλά το αντίθετο), οι πιο κοντινοί παρουσιαζόμενοι ως σύμμαχοί του ήταν ο Γάλλος και ο Ιταλός πρωθυπουργός!

Επίσης άξιο σημείωσης και αφουγκρασμού είναι το ότι το Αλμπαθέτε ή Αλ-Μπασίτ είναι φημισμένο για τα μαχαίρια και τα στιλέτα που φτιάχνουν εκεί και είναι διάσημα σε όλον τον κόσμο.

Τα αστρολογικά του ατυχήματος

Στον αστρολογικό χάρτη της στιγμής του ατυχήματος στον τόπο του αεροδρομίου (συντεταγμένες αεροδιαδρόμου του Los LIanos: 38.948333, -1.863334), ο Ποσειδώνας που σχετίζεται με χημικά και υγρά βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη που σχετίζεται με καταστροφές και με φωτιά (Ποσειδώνας+Αρης= εύφλεκτα υγρά) και σε σύνοδο με το Μεσουράνημα της στιγμής του ατυχήματος στην πόλη Αλμπαθέτε (πόλη των στιλέτων – του Άρη).

Συγχρόνως, Ποσειδώνας και Άρης, κάνουν τετράγωνο με τον Κρόνο που μπορεί να φέρει ένα βαθύτερο αιτιολογικό καταστροφής και αντίθεση με την Λίλιθ που έχει την δύναμη αφύπνισης και ανάσυρσης καταστάσεων για το καλό ή για το κακό.

Η Λίλιθ έχει την δυναμική να ενεργοποιήσει έντονα τον Άρη και να βγάλει ατύχημα σε σχετιζόμενα με τον πόλεμο εργαλεία, οχήματα κλπ (εν προκειμένω πολεμικά  αεροπλάνα). Η Λίλιθ έχει ακόμα την δυναμική να είναι το σπίρτο που άναψε την φωτιά του Άρη στο πετρέλαιο του Ποσειδώνα.

Αφού βέβαια έδωσε την «υπογραφή» του ο κύριος του κάρμα, ο Κρόνος, κρατώντας το κέντρο του ταυ-τετράγωνου στον άξονα ναδίρ-ζενίθ της πόλης Αλμπαθέτε. Αυτά όλα ενώ ταυτόχρονα γινόταν η τελετή ορκωμοσίας του Α. Τσίπρα.

Υπάρχουν και άλλα στοιχεία, όπως η συμμετοχή του Ουρανού σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και τετράγωνο με Πλούτωνα, αλλά δεν κάνουμε εδώ μια πλήρη περιγραφή του γεγονότος. Για να έχετε μια εικόνα δίνω τον χάρτη:

 αεροπορικό ατύχημα στο Los Llanos

Ο γερο-Μητσοτάκης, η συγκοπή καρδιάς, η νέα αποστασία

Συγχρόνως την ημέρα των εκλογών ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, υπέστη βαρύ επεισόδιο συγκοπής της καρδιάς, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο «Υγεία» και να βάλει βηματοδότη στις 26 Ιανουαρίου, την ημέρα ορκωμοσίας του Τσίπρα!

Ο γερο-Μητσοτάκης, ο φερόμενος ως «ο γρουσούζης της πολιτικής σκηνής» από πολλούς, βλέπουμε να υποχωρεί ενώ ο Τσίπρας ανέρχεται κάτι που ταιριάζει με το να παίρνει την θέση του. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που συνδέει τον Τσίπρα με τον Μητσοτάκη είναι η λέξη «αποστασία».

Ο Μητσοτάκης είχε χαρακτηριστεί ως αποστάτης για την συμμετοχή του στις λεγόμενες αποστατικές κυβερνήσεις μετά την πτώση της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου του 1965. Η δεύτερη φορά που τίθεται θέμα αποστασίας στην Ελληνική πολιτική σκηνή και χρησιμοποιήθηκε ευρέως αυτός ο όρος από τον Τύπο, είναι με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου του Ιανουαρίου 2015 λόγω της απομάκρυνσης της ομάδας του Λαφαζάνη.

Μόνο που αυτή τη φορά θα έπρεπε αποστάτης να θεωρηθεί ο Τσίπρας, αφού η ομάδα Λαφαζάνη, ήταν αυτή που έμεινε πιστή στις κοινές τους αρχές. Αυτή τη φορά δεν συνέβη με τον τρόπο που θα έπρεπε, αλλά εφαρμόστηκε ανάποδα, εναντίον του Λαφαζάνη. Αφού ο Τσίπρας είχε με το μέρος του το σύνολο των ΜΜΕ και των μνημονιακών κομμάτων και οι οποίοι προσπάθησαν να εμφανίσουν ως αποστάτες την ομάδα Λαφαζάνη.

Οι εκλογές 2015 (Σεπτέμβριος) – τα περιρρέοντα γεγονότα

Οι επόμενες εκλογές έγιναν στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 (χθες) με το ίδιο κυβερνητικό αποτέλεσμα με αυτό της 25ης Ιανουαρίου. Την επόμενη μέρα των εκλογών (της 21ης Σεπ.) κακοκαιρία έπληξε όλη την χώρα με φαινόμενα πρωτοφανή. Κύρια χαρακτηριστικά ήταν οι δυνατές βροχοπτώσεις, το χαλάζι και οι ισχυροί άνεμοι με την παρουσία μάλιστα ανεμοστρόβιλων.

Δύο άτομα σκοτώθηκαν από κεραυνό. Κάτι πραγματικά απίστευτο και δεν γνωρίζω αν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Ο ένας ήταν 52 ετών βοσκός στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας που βρέθηκε με καμμένα μαλλιά. Η άλλη ήταν 73 ετών και βρέθηκε νεκρή το πρωί στη Σαλαμίνα. Οι πυροσβέστες εντόπισαν την γυναίκα στη μέση του δρόμου και αναφέρουν ότι πέθανε από χτύπημα κεραυνού.

Πριν από αυτά τα δύο συμβάντα και στις 5:40 το πρωί της ίδιας μέρας (21ης Σεπ.) ένα αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα με 6 επιβαίνοντες 20χρονους φοιτητές και φοιτήτριες και πνίγηκαν οι 3 από αυτούς. Ξανά ο αριθμός 6 που μάλιστα τονίζεται από τους πνιγμένους που ήταν τρεις (3+3=6).

Επέστρεφαν σπίτια τους από πάρτι και προηγουμένως είχε κατά σύμπτωση γίνει αλκοτέστ στον οδηγό που προφανώς δεν βρέθηκε μεθυσμένος. Οι αρχές δεν έχουν αποφανθεί και το πιθανότερο θεωρείται το να οφείλεται το ατύχημα στην ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχής.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, επιπλέον, εμφανίστηκε ένας μεγάλος ανεμοστρόβιλος στην περιοχή της Καλαμάτας. Η καταστρεπτική μανία του επικεντρώθηκε στην περιοχή Ασπροχώματος, όπου οι ζημιές σε σπίτια, καταστήματα, κτήματα κ.α. ήταν τεράστιες, ενώ ο ανεμοστρόβιλος «ξεθεμελίωσε» ακόμη και μνήματα του κοιμητηρίου Ασπροχώματος.

Αρκετά έντονη και η δήλωση του δήμαρχου της πόλης Παναγιώτη Νίκα που στα ΜΜΕ είπε: «Αυτός ο ανεμοστρόβιλος ήταν ένας πραγματικός πρωινός διάβολος. Στο πέρασμά του παρέσερνε νταλίκες, αυτοκίνητα, σκεπές εργοστασίων, στύλους της ΔΕΗ, έσπαγε τζαμαρίες καταστημάτων, ξερίζωνε δέντρα, ακόμη και βαριά μηχανήματα εκσφενδόνιζε … ζητάμε βοήθεια από το κράτος, ζητάμε να κηρυχθεί άμεσα η περιοχή μας θεομηνιόπληκτη … μιλάμε για ολική καταστροφή και απαιτείται η συνδρομή της πολιτείας».

Την ίδια μέρα τρία νεαρά παιδιά νεκρά λόγω βροχής, δύο νεκροί από κεραυνό, ξεθεμελίωση τάφων κλπ. Μια «ωραία» ατμόσφαιρα, σαν να είναι βγαλμένη από κινηματογραφικό έργο με βρικόλακες. Σας είπα και στην αρχή δεν θυμάμαι γιατί ο Μητσοτάκης θεωρείται γρουσούζης, αλλά ο Τσίπρας σπάει ταμεία. Τον έχει μέχρι στιγμής αφήσει πολύ πίσω και θα έχουμε και συνέχεια.

Σε αστρολογική παρατήρηση για την 21η Σεπ. δεν έχω καταλήξει 100% ακόμα, αλλά αν έχουμε κορύφωση με επίκεντρο την 25η Σεπ. θα επανέλθω με κάποιες αναφορές.

Άλλωστε η αστρολογική προσέγγιση είναι η διαισθητική επιστημονική ματιά. Αλλά πρώτιστα μας ενδιαφέρει η καθαρή διαισθητική ματιά όλων, αστρολογούμενων και μη.

Μετανοείτε και Έρρωσθε.
Ο καιρός γαρ εγγύς