Βηρυτός, η έκρηξη της 4ης Αυγ 2020
Το CNN στην ηλεκτρονική του έκδοση μας λέει:
«Ο Hani Abughazaleh με φίλους του ψάρευαν έξω από τις ακτές της Βηρυτού. ‘Ακούσαμε μερικές μικρές εκρήξεις και είδαμε λευκό καπνό να αναδύεται’ είπε στο CNN. Ο παραγωγός του CNN στην Βηρυτό Ghazi Balkiz είπε ότι η αρχική έκρηξη έγινε στις 18:07 τοπική ώρα. Ο Abughazaleh άρχισε να γράφει βίντεο στις 18:08 τοπική ώρα και 7 δευτερόλεπτα αργότερα το κόκκινο νέφος μιας πολύ ισχυρής έκρηξης εμφανίστηκε.»
Κοιτάμε τους πλανήτες που σχετίζονται με την φωτιά – Άρης, Ήλιος, ΝΔ Σελήνης και βρίσκουμε τον υπ’ αριθμόν ένα «ύποπτο» Άρη να κάνει ισχυρό τετράγωνο με την σύνοδο Δία, Ωροσκόπου, ΝΔ του Πλούτωνα και Πλούτωνα. Εν τω μεταξύ υπάρχει ταυτόχρονα μία Σφύρα του Θωρ μεταξύ Ήλιου, Ουρανού και ΝΔ Σελήνης. Η Σφύρα είναι εξαιρετικά δραστικός και διεγερτικός σχηματισμός, πολύ πιο έντονος από το Τ-τετράγωνο. Αλλά πάντα ένας Άρης μπορεί να γίνει πιο πρόσφορο έδαφος για την εκκίνηση κάποιου συμβάντος και ειδικά μίας φωτιάς. Είναι πάντα έτοιμος να «πετάξει το αναμμένο σπίρτο στη βενζίνη». Παρόλα αυτά ο Ουρανός στο IC με τον Ήλιο είναι που μπορούν να κάνουν την μεγάλη ζημιά. Ο Άρης με την βοήθεια του Δία και την στήριξη από τον ΝΔ του Πλούτωνα άναψαν την πρώτη φωτιά στα πυροτεχνήματα και την συνέχεια ανέλαβε ο Ήλιος με τον Ουρανό και την ένθερμη υποστήριξη του ΝΔ της Σελήνης.
Η Σφύρα του Θωρ αποτελείται από ένα τρίγωνο με δύο γωνίες 135° και μία 90°:
- Ουρανός – Ήλιος τετράγωνο
- Ήλιος – ΝΔ Σελήνης ενάμιση τετράγωνο
- Ουρανός – ΝΔ Σελήνης ενάμιση τετράγωνο
Η έκρηξη σε πολλούς θύμισε μανιτάρι και σε πολλούς ήρθε στον νου η Χιροσίμα και η ατομική βόμβα που έπεσε εκεί στις 6 Αυγ 1945, 8:15. Πλην όμως, όπως θα δούμε, δεν μας ήρθε τυχαία η εικόνα του μανιταριού της ατομικής βόμβας και χωρίς αστρολογικές συνδέσεις. Παρατηρούμε ότι η ηλιακή επιστροφή, η στιγμή της επιστροφής του Ήλιου στο ίδιο σημείο με την στιγμή της πτώσης της βόμβας στην Χιροσίμα είναι στις 5 Αυγ, στις 11:12 (ώρα Χιροσίμα). Η ηλιακή επιστροφή είναι η πιο ακριβής στιγμή για τα γενέθλια των ανθρώπων ή μιας επετείου. Η Βηρυτός με την Χιροσίμα έχουν 6 ώρες διαφορά. Οπότε η ώρα Χιροσίμα για την έκρηξη ήταν 4 Αυγ, 23:07 που είναι 12 ώρες διαφορά από την ακριβή επέτειο της βόμβας της Χιροσίμα. Είναι μέσα στο ίδιο εικοσιτετράωρο και ας αλλάζει η ημέρα. Πολύ ιδιαίτερη κατάσταση αυτό!
Σύμπτωση ή μήνυμα; Συμβάν δημιουργημένο από ανθρώπινο χέρι ή ένα μήνυμα των αόρατων κόσμων; Το σύμπαν πάντως στέλνει μόνο μηνύματα, δεν έχει συμπτώσεις. Η σύμπτωση είναι εφεύρημα της τυφλότητας του ανθρώπου. Οι έρευνες της υπόθεσης ελπίζουμε να μας βοηθήσουν στην κατανόηση του σημαντικότατου αυτού θέματος. Γιατί αφορά όλο τον κόσμο σε κρίσιμο επίπεδο. Η ρίψη της ατομικής βόμβας στην Χιροσίμα ήταν ένας σταθμός στην πορεία της ανθρωπότητας. Γιατί να συμπέσει η έκρηξη της Βηρυτού με αυτό το συμβάν; Η σύνδεση των δύο συμβάντων ξεφεύγει από την τυχαιότητα.
Ο Λίβανος ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και ακυρώνονται αεροπορικά εισιτήρια επιβατών με προορισμό τον Λίβανο, με πρωτοβουλία των αεροπορικών εταιρειών και επειδή θεωρούν επισφαλή την μετάβαση εκεί. Αυτό συμβαίνει ήδη εδώ και περίπου ένα μήνα τώρα. Αυτό το λέω από συγκεκριμένο συμβάν ακύρωσης ταξιδιού ομάδας γνωστών μου ατόμων. Τηλεφωνούν οι αεροπορικές εταιρείες και ανακοινώνουν ότι η πτήση για την οποία έχει κάποιος αγοράσει εισιτήρια ακυρώθηκε!!! Μάλιστα τότε είχα παραξενευτεί πολύ με την συμπεριφορά αυτή.
Στην Χιροσίμα παρατηρούμε ότι ο Ουρανός βρίσκεται ψηλά στο Μεσουράνημα και η βόμβα έπεσε από ψηλά (αεροπλάνο). Στην Βηρυτό ο Ουρανός βρίσκεται κάτω από την γη, στον 4ο οίκο και στο IC και η έκρηξη έγινε σε κάποιο εύφλεκτο υλικό που βρισκόταν αποθηκευμένο κάτω από τη γη. Η έκρηξη δημιούργησε σεισμικά κύματα ίσα με σεισμό μεγέθους 3,3 Ρίχτερ.
Ο Ουρανός στο IC και στον 4ο οίκο εκτός του ότι δείχνει την έκρηξη που ξεκίνησε από κάτω από την γη, κάνει και αναφορά στον ορυκτό πλούτο της χώρας. Το μεγαλύτερο εξαγώγιμο προϊόν του Λιβάνου εδώ και δεκαετίες (της τάξης του 21% του συνόλου των εξαγωγών του) είναι ο χρυσός.
Επίσης τελευταία έχει ανακαλυφθεί πετρέλαιο τόσο στο έδαφός του, όσο και στα χωρικά του ύδατα. Το τελευταίο διάστημα έχουν βρεθεί πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε θαλάσσιες περιοχές και βρίσκεται σε διαδικασίες συνομιλιών μεταξύ Κύπρου, Ισραήλ και Αιγύπτου για την εκμετάλλευσή τους. Ειδικά η θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λιβάνου και Κύπρου θεωρείται ότι έχει πολύ μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αέριου!
Ο Λίβανος ήδη από την δεκαετία του ’50 είναι μια πολύ πλούσια χώρα παρόλο που δεν ανήκει στις πετρελαιοπαραγωγές χώρες του Περσικού Κόλπου. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι το τραπεζικό κέντρο της Μέσης Ανατολής και ένα μεγάλο κέντρο εμπορίου.
Όπως και να ‘χει ο Ουρανός στον άξονα MC – IC παρατηρούμε να αποκτάει ιδιαίτερη ισχύ. Ερμηνεία σε αυτό δίνει το γεγονός ότι ο άξονας αυτός είναι ένα κύριο ορμητήριο υλοποίησης της Έβδομης Ακτίνας. Ο Ουρανός, ο Κριός, ο Αιγόκερως και ο Καρκίνος είναι εκφραστές της έβδομης ακτίνας. Σημειωτέον ο Ουρανός είναι ο μοναδικός πλανήτης της ακτίνας αυτής και αυτό τον κάνει πολύ δραστήριο στα ισχυρά σημεία που είναι οι ακμές 1ου, 4ου και 10ου οίκου. Ο άλλος πλανήτης που είναι ισχυρός στον άξονα 4ου – 10ου είναι ο Κρόνος επειδή Κρόνος, Καρκίνος, Αιγόκερως είναι εκφραστές της Τρίτης ακτίνας. Εδώ κρύβεται και μια αιτία της πανάρχαιας διαμάχης μεταξύ Κρόνου – Ουρανού.
Μιας και μπλεχτήκαμε να κάνουμε μία σημείωση που ίσως βοηθήσει κάποιους στην ιχνηλάτηση του πλανήτη Ουρανού. Κατ’ αρχήν είναι ένας νέος πλανήτης που ενεργοποιείται πάρα πολύ γρήγορα στην εποχή μας λόγω της εισόδου μας στην Εποχή του Υδροχόου. Ο Χίτλερ όσο και να μην μπορούμε εύκολα να το συνειδητοποιήσουμε ήταν ένας Υδροχοϊκός ηγέτης αν και εκπρόσωπος του Πλανητικού Κακού. Είχε τον Ουρανό στο άλλο ισχυρό σημείο του που είναι ο Ωροσκόπος. Ισχυρό για τον Ουρανό επειδή όπως είπαμε ο Κριός είναι το τρίτο ζώδιο της Έβδομης ακτίνας. Παρατηρούμε στην συνέχεια και με την ευκαιρία κάποιους συντονισμούς.
- Ουρανό σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο (Έβδομη ακτίνα)
- Κρόνο (13°27′ Λέοντα) στον 10ο σε σύνοδο με τον Ντουμπέ (Πρώτη ακτίνα)
- Ουρανό στο Μεσουράνημα (Έβδομη ακτίνα)
- Ήλιο (13°07′ Λέων, Hyleg – 11ου) σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον Ντουμπέ. (Πρώτη ακτίνα)
Ο Πλούτωνας είναι πλανήτης της Πρώτης ακτίνας όπως και ο Ντουμπέ και αυτή η σύνοδος Ηλίου – Πλούτωνα – Ντουμπέ δείχνει ότι ήταν μία πράξη άσκησης εξουσίας για το σταμάτημα του πολέμου. Ο Χίτλερ νικήθηκε με τα ίδια του τα όπλα. Χτυπήθηκε με το ίδιο νόμισμα, νόμος του κάρμα.
Για να μην αφήσουμε ασύνδετα τα πράγματα όμως, να πούμε ότι στην έκρηξη της Βηρυτού έχουμε:
- Ουρανό στο IC (Έβδομη ακτίνα)
- Ήλιο (12°41′ Λέων, Hyleg – 7ου) σε σύνοδο 2°40′ με τον Ντουμπέ (Πρώτη ακτίνα) – κάπως χαλαρή σύνοδος ίσως πει κάποιος, αλλά ο αστέρας αυτός είναι πολύ ενεργοποιημένος στην εποχή μας και ο Ήλιος πλησιάζει γρήγορα.
Ο Λέων εκφράζει την πρώτη ακτίνα και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον αστέρα Ντουμπέ της πρώτης ακτίνας ενεργοποιεί την ακτίνα αυτή. Έτσι βλέπουμε να συμμετέχει ο Ήλιος φέροντας την πρώτη ακτίνα του Λέοντα και απ’ την άλλη ο Ουρανός ο πλανήτης της έβδομης. Η έβδομη ακτίνα της Τελετουργίας είναι στην ουσία υλοποίηση της πρώτης ακτίνας που εκφράζεται από την όψη της Βούλησης. Είναι υλοποιημένη Θέληση. Φέρνει σε εκδήλωση επί του φυσικού πεδίου το πρωταρχικό δίπολο πνεύμα και ύλη, τα συνδέει μεταξύ τους δημιουργώντας ένα λειτουργικό σύνολο. Η πρώτη και έβδομη ακτίνα είναι η πρώτη και η τελευταία, η αρχή και το τέλος, είναι δύο πόλοι. Όταν βρεθούν μαζί μπορούν να υπάρξουν καταστροφικά γεγονότα καθώς η Βούληση υλοποιείται άμεσα και ακαριαία και ο άνθρωπος δεν έχει αρκετές αγαθές ελκτικές δυνάμεις για να έλξει θετικά αποτελέσματα.