Ο απόπλους και η βύθιση του Τιτανικού


Δημoσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιούλ 2023 στις 21:00

Με απασχόλησε η υπόθεση του τουριστικού υποβρυχίου «Τιτάν» που διαλύθηκε κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού. Τα αποτελέσματα της αστρολογικής έρευνας που προέκυψε θα μοιραστώ μαζί σας με αυτό το παρόν κείμενο και πρώτο μέρος που εξετάζει το ίδιο το συμβάν του ναυαγίου του Τιτανικού.

Για να είμαστε ενημερωμένοι με το τί έχουμε να κάνουμε, γιατί όπως θα δούμε το ναυάγιο έχει κάποιες μυστηριακές σχέσεις με τα σημερινά γεγονότα της καταστροφής του Τιτάνα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κάποια ακόμα μέρη που θα εξετάζουν τα συμβάντα του τουριστικού βαθυσκάφους «Τιτάν», αλλά και τις αιτίες και τα μηνύματα που προκύπτουν από τα άτομα που ήταν οι επιβάτες του.

Να πω την αλήθεια, ασχολήθηκα με το θέμα περισσότερο γιατί, όπως θα δείτε και σεις, αν χρησιμοποιούσαν ελάχιστα την πληροφορία της αστρολογίας, δεν θα έκαναν αυτό το ταξίδι που τους οδήγησε στην καταστροφή τους.

Το ταξίδι του Τιτανικού

Ο Τιτανικός, ένα υπερ-πλοίο που στις μέρες του εθεωρείτο αβύθιστο, συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο στο παρθενικό του ταξίδι το 1912. Η σύγκρουση επέφερε, όπως λέγεται, τη βύθισή του. Δεν θα αναλυθούμε με τις λεπτομέρειες του συμβάντος, που μπορεί να βρει ο καθένας σε πολλές βιβλιοθήκες. Θα ρίξουμε όμως την αστρολογική μας ματιά.

Η έναρξη του ταξιδιού του σήμερα έχει αποδειχθεί ότι ήταν η 10/04/1912 12:00, Southampton, England.

Η Συζυγία του Τιτανικού είναι η Πανσέληνος που ήταν και έκλειψη στην 12η μοίρα του Ζυγού που έκανε τετράγωνο ακριβές με τον Πλούτωνα. Πρώτα όμως πρέπει να σημειώσουμε δυο πράγματα για τον Πλούτωνα.

 

Ο Πλούτωνας, η Πρώτη Ακτίνα και ο Τιτανικός

Ο Πλούτωνας εκείνες τις μέρες δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα. Όπως μας ενημερώνουν οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι, όταν η ανθρωπότητα είναι έτοιμη και αρχίζει να ανταποκρίνεται σε κάποιο άγνωστο μέχρι τότε πλανήτη, επέρχεται και η ανακάλυψη αυτού του πλανήτη.

Είναι τόσο εμφανής η συμμετοχή του Πλούτωνα στα γεγονότα του Τιτανικού που νομίζω θα ήταν σωστό να πούμε ότι αποτελεί το συμβάν αυτό ίσως το μεγάλο γεγονός που εσωτερικά οδήγησε στην ανακάλυψη του Πλούτωνα.

Το συμβάν αυτό έστειλε, ένα «θαύμα», ένα καμάρι για την εποχή του της ανθρώπινης νόησης, στο βυθό των ωκεανών, αλλά Πλούτωνας είναι αυτός και δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει αυτό. Άλλωστε η επίσημη ανακάλυψή του συμπίπτει με την άνοδο του Τρίτου Ράιχ στην εξουσία.

Η πρώτη αστρονομική καταγραφή του νέου και άγνωστου τότε πλανήτη έγινε στις 23/01/1914 (=3), στο Αστεροσκοπείο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία, ενώ η επιβεβαίωση και ανακάλυψή του έγινε στο Αστεροσκοπείο στο Lowell της Αριζόνα των ΗΠΑ, την 23/01/1930 (=1).

Δεν ξέρω πόσοι έχουν παρατηρήσει την ημερομηνία εμφάνισης και ανακάλυψης ότι είναι η ίδια μέρα του έτους. Στα δέκατα έκτα γενέθλια της πρώτης παρατήρησης ήλθε η βεβαιότητα και η ανακάλυψη! Από ημέρα με συναρίθμηση 3 σε μέρα με συναρίθμηση 1 και είναι πλανήτης Πρώτης Ακτίνας. Θέμα για διαλογισμό.

Θεωρώ ότι με το ναυάγιο του Τιτανικού έγινε η πρώτη εμφάνιση του Πλούτωνα. Προωθήθηκε από το ότι τότε έκανε σύνοδο με τον Πολικό Αστέρα (Polaris). Ο Polaris είναι ο κύριος αστέρας που στέλνει στο σύστημά μας όλη την Πρώτη Ακτίνα του Καταστροφέα, που προέρχεται από την Μεγάλη Άρκτο.

Όλοι οι αστέρες της Μικρής Άρκτου λειτουργούν ως αναμεταδότες των αστέρων της Μεγάλης Άρκτου. Ο Polaris είναι αστέρας της πρώτης ακτίνας και αποτελεί το κέντρο στο οποίο συγκεντρώνεται η Προσωπικότητα, το υλικό συνειδησιακό περίβλημα της Γης, καθώς περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που κυβερνάει την πρώτη ακτίνα στο επίπεδο των προσωπικοτήτων. Ο πλανήτης που εκφράζει την πρώτη ακτίνα στο επίπεδο των ψυχών, ο Ήφαιστος, δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα.

Αυτά πρέπει να ειπωθούν εδώ για να καταλάβουμε καλύτερα τη δράση τόσο της πρώτης ακτίνας, όσο και του Πλούτωνα, αλλά και των απλανών αστέρων που συμμετέχουν σε όλο αυτό. Πρόκειται για δράση ευθυγράμμισης με τους θείους Νόμους ΚΑΙ του φυσικού κόσμου.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Τιτανικού

Ας δούμε όμως τον χάρτη αυτής της Σεληνιακής έκλειψης στην 12η μοίρα του Ζυγού, που ήταν και η συζυγία της βύθισής του Τιτανικού και σε σύνοδο με το MC:

 Η συζυγία και Σεληνιακή έκλειψη του Τιτανικού

Η έκλειψη για το σημείο απόπλου

Το πρώτο που παρατηρούμε στον χάρτη για το Southampton, από όπου ξεκίνησε το πλοίο, είναι η μεγάλη σύνοδος στον 8ο οίκο του θανάτου. Περιέχει τη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα με τον Πολικό Αστέρα και τον Betelgeuse. Επίσης εκεί βρίσκεται και ο Ποσειδώνας σε ακριβή στάση (00°00΄) και τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης! Απέναντι, από τον δεύτερο οίκο της κατοχής και της ιδιοκτησίας καιροφυλακτεί ο Acumen, το δηλητήριο του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Πλούτωνα.

Κάνοντας τον χάρτη της έκλειψης για το σημείο που βυθίστηκε ο Τιτανικός βλέπουμε ότι ο Ποσειδώνας κάνει στενή σύνοδο με το MC, ενώ η εκλείπουσα Σελήνη κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο.

Η έκλειψη για το σημείο βύθισης

Η έκλειψη για το σημείο βύθισης

Τι να πει κανείς με αυτά; Μπορεί ίσως, τουλάχιστον να αντιληφθεί την αστρολογική επιστημονική αξία της εκ των υστέρων μελέτης ενός γεγονότος. Τότε που μιλάει η Πραγματικότητα που πάντα είναι πιο δυνατή και από την πιο μεγάλη και καλπάζουσα φαντασία.

Στον χάρτη της βύθισης, η σύνοδος Πλούτωνα – Πολικού Αστέρα – Άρη στον 9ο οίκο των μακρινών ταξιδιών και όντως επρόκειτο για ένα μεγάλο διηπειρωτικό ταξίδι. Ο Ήλιος με τη Σέντνα έχουν μόλις περάσει τη Δύση, που φαίνεται να μην ξεχνάει τον ρόλο της σαν πύλη του Κάτω Κόσμου. Η Σέντνα συναντιέται πάρα πολύ συχνά σαν προάγγελος θυμάτων και θυματοποίησης.

Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα επάνω στους απλανείς Polaris – Betelgeuse και απέναντι από τον Acumen μιλάνε για τη μακρά ιστορία των μαχών του πνεύματος του ανθρώπου με την αλαζονεία, που μέλλει να προστεθεί ένα γεγονός σε αυτήν.

Ο Betelgeuse βρίσκεται στο δεξί μπράτσο του Ωρίωνα, εκεί που κρατάει το όπλο του και σύμβολο της δύναμης του (ρόπαλο), για την οποία εξέφρασε την αλαζονεία ότι μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε πλάσμα πάνω στη Γη. Έτσι τον τιμώρησε η Γαία στέλνοντάς του τον Σκορπιό, που επάνω στη μάχη μαζί του θα τον κεντήσει θανάσιμα με το κεντρί του, τον Acumen.

Σε αυτό τον άξονα γίνονται όλοι οι μεγάλοι έλεγχοι αυτών των θεμάτων του ανθρωπίνου πνεύματος και του μεγαλύτερου κινδύνου του που είναι η αλαζονεία. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη του Πολικού Αστέρα. Είναι ένα σημαντικό θέμα και έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις ενεργοποίηση αυτής της περιοχής, και στα πιο κοντινά γεγονότα με την περίπτωση του Qatargate και της Καϊλή.

 

Ο απόπλους του Τιτανικού

Είδαμε την Σεληνιακή έκλειψη να είναι πολύ χαρακτηριστικά περιγραφική των μελλούμενων γεγονότων. Ας δούμε όμως και τον χάρτη του απόπλου του Τιτανικού από το Southampton. Κάποια στοιχεία του θα υπάρχουν και στον χάρτη της βύθισής του.

Ο χάρτης απόπλου του Τιτανικού

Ο χάρτης απόπλου του Τιτανικού

Σημειώνουμε κάποια σημαντικά σημεία του χάρτη έχοντας υπόψη ότι τη συμμετοχή της Έριδας την παίρνουμε σαν απλά ενισχυτική της Αφροδίτης:

  • Το MC στη μοίρα έξαρσης του Ήλιου, η Έρις στη μοίρα έξαρσης της Αφροδίτης και σε στενή σύνοδο μαζί της. Η Έρις επίσης δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα και μπορούμε να την πάρουμε υπόψη μας για το φυσικό πεδίο ως δείκτη.
  • Πλούτωνας 90° με Αφροδίτη και Έριδα. (Η Αφροδίτη σε έξαρση και σχεδόν πάνω στο σημείο μέγιστης έξαρσής της, που το δανείζεται από την Έριδα. Η απόλυτη χλιδή και ο κομπασμός και η αλαζονεία για την πολλά υποσχόμενη καλοπέραση ξυπνάει τη διαμάχη και τον θάνατο. Οι μάχες που αναπτύσσονται στο βάθος δείχνουν να υπάρχει κάποιο κεντρικής σημασίας πολιτικό υπόβαθρο στα γεγονότα! Μπορεί ο πλανήτης των κεντρικών πολιτικών κατευθύνσεων να συμμετάσχει στο πρώτο του συμβάν χωρίς να υπάρχει τέτοιου είδους πολιτικό έρεισμα; Αμφιβάλλω! Αλλά και πάλι ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό;)
  • Ποσειδώνας 90° με Ήλιο σε έξαρση, Δεσμούς και MC στη μοίρα έξαρσης του Ήλιου.(Η αλαζονεία είναι βασική αδυναμία του Ήλιου που εδώ δέχεται την κρίση του θεού των υδάτων.)
  • ο Άρης (ο στρατηγός του εγώ) κρατάει ακόμα τη σύνοδό του με τον Πλούτωνα και έτσι τονίζεται, αποκτάει γήινη δραστικότητα, η περιοχή του στερεώματος (Polaris |1Α|, Betelgeuse |2Α|, Acumen |1Α|) που ο Πλούτωνας (|1Α| – αρχιστράτηγος του φυλετικού εγώ) κάνει την πρεμιέρα του.
  • Ερμής 90° με Σελήνη (που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό;)
  • το Βέρτεξ σε σύνοδο με το δηλητήριο του Σκορπιού, τον Acumen και τον Aculeus. (Τα δηλητήρια, αφού υπάρχουν ενσταλάζονται στα πεπρωμένα και μέσα από απρόσμενα εξωτερικά συμβάντα και ταΐζουν τον Άιδη, τον Πλούτωνα)
  • Το Αντιβέρτεξ σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (Αντιβέρτεξ, Acumen, Aculeus, Πλούτωνας, Polaris, Beltegeuse, Άρης δημιουργούν το υπόβαθρο και αποτελούν τον θανατηφόρο οιωνό του συμβάντος, του παγόβουνου που εμφανίστηκε ως απρόσμενος εξωτερικός παράγοντας.)
    Εδώ να προσθέσουμε ότι στον χάρτη της βύθισης, όπως θα δούμε, το Αντιβέρτεξ κάνει σύνοδο με τον Ουρανό!

Ωραίο, τεράστιο και πανίσχυρο καράβι και ακριβώς αντίθετες αστρολογικές προοπτικές απόπλου. Εγκαταλειμμένος ο άνθρωπος ως ζώο στην αλαζονεία του, χωρίς θεό και χωρίς αστρολογία.

 

Η βύθιση του Τιτανικού

Ο επόμενος είναι ο χάρτης της έναρξης της βύθισης του Τιτανικού.

Η έναρξη της βύθισης

Η έναρξη της βύθισης

Η Σελήνη μετά την έκλειψή της έχει φτάσει την Έριδα και τη Νέα Σελήνη που κυριαρχεί αυτή την περίοδο και που τετραγωνίζει όλο αυτό τον καιρό τον Πλούτωνα. Ο τελευταίος δε, είναι έτοιμος να περάσει στον αόρατο κάτω κόσμο, να δύσει.

Στην Ανατολή βρίσκονται οι αστέρες του Σκορπιού και ειδικά ετοιμάζονται να ανατείλουν αυτοί που φέρουν το κεντρί και το δηλητήριο του Σκορπιού (ο Acumen & ο Aculeus).

Οι άλλες όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα παραμένουν, όπως τις είδαμε πριν. Έχει προστεθεί ο Ερμής, που εδώ κάνει σύνοδο με τον Ήλιο στον 4ο οίκο, την έδρα του κάτω κόσμου. Στο σαλπάρισμα έκανε τετράγωνο με τη Σελήνη.

 

Η συμμετοχή του Ουρανού

Ο Ουρανός κάνει στενή σύνοδο με το Αντιβέρτεξ που σηματοδοτεί το εξωτερικό σαν πηγή γεγονότων, ξαφνικών και απρόσμενων, δηλαδή την εμφάνιση του παγόβουνου και τη σύγκρουση. Συμμετέχει το μεσοδιάστημα του Κλήρου της Τύχης, που δείχνει το σκοπό του συμβάντος, με το IC, το αρχαίο Υπόγειο, τον Αιγυπτιακό Τάφο.

Ο Ουρανός αυτός ο Μέγας Τελετουργός και Μοναδικός κάτοχος της Δημιουργικής Αρχής, πάντα παρών στα μεγάλα γεγονότα, δεν γινόταν και εδώ να μην εμπλέκεται επακριβώς με το συμβάν, να μην έχει κατατεθεί η συμφωνία του, αν όχι η Πρωταρχική του Εντολή!

Είδαμε και στο σαλπάρισμα του ταξιδιού τον Πλούτωνα σε σύνοδο με το Αντιβέρτεξ και εδώ τον Ουρανό. Η πρώτη ακτίνα και η έβδομη που λειτουργεί σαν την πρώτη μέσα στον υλικό κόσμο. Αυτή η ταύτιση Πλούτωνα – Ουρανού ενισχύει το ότι έχουμε να κάνουμε με την επίσημη πρώτη του πλανήτη της πρώτης ακτίνας, Πλούτωνα.